Vrijdagavond 9 maart was de eerste, van een serie van vier, succesvolle opvoeringen van het hilarische toneelstuk, in drie bedrijven, "Bed & Breakfast" door toneelvereniging CPJ Waarder-Driebruggen in dorpshuis Custwijc. Het verhaal is zowel spannend, soms een klein beetje zielig, maar vooral humoristisch en met een verrassende goede afloop. Door een oplichting zijn Liesbeth en Jaap in financiële problemen gekomen en zijn om uit die malaise te komen een Bed & Breakfast begonnen. Als er dan een tamelijk bemoeizuchtige schoonmoeder, een koppel rechercheurs en natuurlijk een aantal gasten voor het Bed & Breakfast ten tonele verschijnen, wordt het geheel al snel druk, en vooral hilarisch ingewikkeld.
Tussen het tweede en derde bedrijf was er een pauze waarin weer de bekende verloting, met veel mooie gesponsorde prijzen, werd gehouden. De sponsors van toneelvereniging CPJ Waarder-Driebruggen zijn PLUS Hoogendoorn, Café Custwijc, Autorijschool Op Weg, Verkaik Waarder, Patrick & Peter's Dagwinkel, Fa. Zwanenburg onderhoud, Bouwbedrijf Verdoold, Fa. Gerritse, De Koning & Witzier, Adm.kantoor Wiericke,
De Koning Hoveniers, Wikkelbedrijf Rijswijk BV, Floran import & Export, Massage praktijk Karin Delfos, Klusbedrijf Gretus Kon, Essenzo bouw-Groot in Bedrijf, Goud PrintCenter, Bouw- en aannemingsbedrijf Goudriaan Jongerius BV.     (86 foto's)

Terug > Menu