4,5,11 en 12 maart 2016 - CPJ Waarder-Driebruggen presenteert: 'Ach, een pondje meer of minder'


CPJ Waarder-Driebruggen bracht in Dorpshuis Custwijc het humoristische stuk 'Ach, een pondje meer of minder' over het voetlicht.
Alle verwikkelingen, en dat waren er veel, speelden zich af in de receptie/lounge van schoonheid en fitness instituut Beauty & Fit.
De directie was, vanwege het 25-jarig bestaan op vakantie en de zaken werden waargenomen door masseur Hans. Vakantiekracht Monique is actief als telefoniste, receptioniste en kamermeisje. Paniek slaat toe als er een bericht binnenkomt dat uitgerekend in deze week een inspecteur van de beroepsgroep zal langskomen.
Een probleem, want zo'n inspecteur komt meestal incognito en wie van de arriverende gasten kan dit zijn. Die gasten bestaan uit de vertegenwoordiger Marcel Donkelaar, de zusters Alie en Bertha Bloem, de mopperige en door smetvrees gekwelde Karel de Boer en de omhoog gevallen volksvrouw Frederica Vledder.
Verder is daar nog Kees, de manus van alles van het instituut.
Er gebeurden uiteraard allerlei rare dingen en dat alles gaf aanleiding tot veel komische situaties en verwikkelingen.     (99 foto's)

Terug > Menu